Praktijkinformatie

Huisartspraktijk Baexem wachtkamer

Openingstijden

Onze praktijk is gevestigd aan de: St. Antoniusstraat 14, 6095 AK Baexem,
Tel: 0475 – 451 428 | Fax: 0475 – 452 106.
.
Praktijktijden
De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

.
We hebben dagelijks werkoverleg van 10.45-11.10 uur, we verzoeken u hiermee rekening te houden. 

.
Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!
Onze spoedlijn: 0475 – 453 676. Deze lijn is alleen bedoeld voor spoedgevallen
.
Buiten kantoortijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij:
Huisartsenpost Weert (in het ziekenhuis: Vogelsbleek 5, 6001 BE Weert, tel. 0495 – 677 677)
Huisartsenpost Roermond (in het ziekenhuis: Nassaustraat 79, 6043 EB Roermond,
tel. 0475 – 771 771)

Spreekuren

Spreekuur op afspraak
.
Iedere werkdag is er spreekuur. Dit is een afsprakenspreekuur. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden tussen 8 en 17 uur. We hebben lunchpauze tussen 12.30 en 13.30 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u terecht bij de assistente.

Lees meer...

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Het consult duurt 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben, laat dat dan s.v.p. aan de assistente weten bij het maken van de afspraak.
.
Wanneer de huisarts met U heeft besloten om een chirurgische ingreep te verrichten, kunt U met de assistente hiervoor een afspraak maken. Normaliter zal dit om 15.00 uur gepland worden.

Telefonisch spreekuur

Er zijn geen vaste tijden voor het telefonisch spreekuur. Voor korte vragen of uitslagen kunt u de hele dag de assistente bellen. Na overleg wordt u teruggebeld door de assistente of door een van de artsen.
.
U kunt ook gebruik maken van onze WebApp via een e-Consult.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Dit moet voor 10.30 uur aangevraagd worden in verband met de planning. Voor spoedgevallen kunt u natuurlijk altijd bellen.
.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Visites worden in de regel tussen 13.30 en 15.00 gereden.

Bloedprikken

Iedere dag tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u bij onze praktijk terecht om bloed te prikken. Hiervoor is het noodzakelijk een afspraak te maken. Dit kan online via de portaal of via de assistente. Wij krijgen terugkoppeling van de uitslagen vanuit het Laboratorium van het Laurentius 
Ziekenhuis Roermond. Voor de uitslagen kunt U normaliter na 2 dagen contact opnemen met de assistente, gelieve tussen 11.15 en 12.15 uur.

De uitslagen zijn ook in te zien in uw eigen portaal

Herhaalrecepten

Herhaalmedicatie op werkdagen besteld, kan na 2 werkdagen vanaf 13.30u worden opgehaald bij de uitdeelpost.
.
Openingstijden uitdeelpost: maandag t/m vrijdag 13.30-17.00uur
Nieuwe medicatie voor 13u door de arts voorgeschreven kan dezelfde dag nog worden opgehaald in de praktijk.
.
Vanaf 6 januari 2020 is er een 24-uurs automaat aanwezig in Baexem, hierdoor kunt u 24uur per dag, 7 dagen per week uw medicatie afhalen zonder rekening te houden met de openingstijden van de apotheek. Als uw medicijnen klaar liggen in de automaat krijgt u een unieke code via de sms of e-mail. Wilt u hier gebruik van maken, meld dit dan bij de apotheek.

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

   • om gezond te blijven;
   • om klachten zelf aan te pakken;
   • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
   • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
   • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
   • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

.
Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
thuisarts
reisprik

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

.
De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 50,-

rijbewijskeuring

Overige zorgaanbieders

Fysiotherapie de Maat (tel. 0475 – 491 876)
.
Logopedie R.Bergervoet (tel. 06 – 22 93 80 28)
.
Medisch pedicure en schoonheidsspecialiste Eveline de Vaan (tel 06-19222240)

.
Podotherapeut J. de Bock Footvision (tel. 0475 – 430 481)
.
Podoloog J. Pannekoek (tel. 06 – 24 16 25 84)
.
Dietiste N. Smolenaars (tel. 088-6101964)
.

Klachtenregeling

Een klacht? Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit persoonlijk met ons bespreekt. Wanneer u dit lastig vindt, is er eventueel een klachtenformulier bij de assistente verkrijgbaar of te downloaden via onze website (te vinden onder publicaties).
.
Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 
088 0229190. Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.
.
Meer informatie kunt u vinden op www.skge.nl

Translate »
Call Now Button